Pihasuunnittelu avuksi toimivan pihan rakentamiseen

Protimber viiva

Pihasuunnittelu tehdään aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Pihasuunnittelu auttaa sinua hahmottamaan, millaisen pihan haluat. Hyvä pihasuunnitelma ottaa huomioon kaikki pihan osa-alueet ja pihan käyttäjien tarpeet.

Riippuen siitä etsitkö käytännöllistä, helppohoitoista tai näyttävää pihaa, laadimme toiveittesi perusteella valmiin suunnitelman pihaasi varten. Näin pääset toteuttamaan unelmiesi pihan onnistuneesti ja vaivattomasti. Meiltä myös pihojen toteutukset, hoitosuunnitelma tai pihanhoitopalvelut. Toimimme pääkaupunkiseudulla ja lähikunnissa.

Pihasuunnittelu on tärkeä osa kokonaisuutta

Pihasuunnittelun avulla voit suunnitella puutarhan tai piha-alueen yksityiskohtaisesti ennen kokonaisuuden toteuttamista. Perusteellinen pihasuunnittelu auttaa viheralueen toteutuksessa, sillä suunnitelman avulla voidaan tietää etukäteen, millaisia tarvikkeita ja välineitä pihan rakentamiseen tarvitaan. Pihasuunnitelmasta voi myös tehdä erilaisia versioita, jolloin eri tyylisiä pihoja on helppo vertailla paperilla.

Hyvässä pihasuunnittelussa otetaan huomioon pihan käyttötarkoitus ja istutusten koko. Toiset haluavat puutarhan, joka on täytetty hyötykasveilla, kun taas jotkut haluavat suuren määrän kauniita kukkia pihamaalle. Samalla toimiva pihasuunnitelma huomioi myös istutusten sekä nurmikon rajauksen. Myös mahdolliset kivetykset ja polut täytyy miettiä valmiiksi. Pihasuunnittelussa täytyy siis ottaa huomioon monta asiaa, jotta puutarhasta tulisi halutunlainen kokonaisuus.

Jokainen piha on aina yksilöllinen muodosta, käyttötavasta ja maaperästä lähtien, joten pihasuunnitteluun kannattaa panostaa. Pihan olosuhteet vaikuttavat siihen, mitä kasveja tontille kannattaa istuttaa ja miten ne kannattaa sijoitella. Yksityishenkilöillä, taloyhtiöillä ja yrityksillä on usein hyvinkin erilaisia tarpeita pihasuunnitelman suhteen. Käymme läpi asiakkaan toiveet ja tarpeet ja tarjoamme lisäksi oman asiantuntemuksemme, jotta kokonaisuudesta tulee mahdollisimman toimiva.

Pihasuunnittelu voi sisältää

  • istutusalueet
  • pensasaidat
  • pienet kivityöt
  • pihapolut ym.

Kuinka tilaan suunni­telman?

Yhteydenoton jälkeen teemme ilmaisen kartoituskäynnin kohteessa pääkaupunkiseudulla ja lähikunnissa. Käymme läpi asiakkaan toiveet sekä pihan rakenteen ja olosuhteet. Tilauksen jälkeen toimitamme pihasuunnitelman asiakkaalle.

Jos asiakas haluaa myös toteutuksen, sovimme aikataulun ja mahdolliset materiaalihankinnat. Pystymme toimittamaan laadukkaat kasvit ja taimet, siirtonurmikon, kivet sekä maa-ainekset.

Voimme myös hoitaa asiakkaidemme pihoja sopimuksen mukaan esimerkiksi kerran kuukaudessa tai kertaluontoisesti. Lue lisää pihanhoitopalvelustamme.

miksi juuri ProTimber?

Pitkä kokemuksemme viherrakentamisesta ja pihasuunnittelusta pääkaupunkiseudun parhaalla hinta-laatusuhteella takaa, että saat juuri sellaisen pihan kuin haluat. Suunnittelu tehdään asiakaslähtöisesti ja yhdessä paikan päällä, jotta kaikki yksityiskohdat voidaan käydä läpi. Toimimme pääkaupunkiseudulla ja lähikunnissa.

Ota yhteyttä soittamalla 044 973 5725 tai lähettämällä sähköpostia viherpalvelu@protimber.fi. Vastaamme yhteydenottoihin muutaman arkipäivän kuluessa ja pääsemme paikalle tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Ollaan yhdessä luovia ja suunnitellaan unelmiesi piha!

Pyydä tarjous

Jätä yhteydenottopyyntö Puunkaato