Pihanhoito kerta­luontoisena tai toistuvana palveluna

Protimber viiva

Säännöllinen pihanhoito pitää pihapiirin siistinä ja kukoistavana.

Laadi kanssamme hoitosopimus koko kasvukaudeksi tai pyydä meidät siistimään piha esimerkiksi ennen kesän juhlia. Toimimme pääkaupunkiseudullaja lähikunnissa, ja palvelemme yksityisasiakkaita, taloyhtiöitä ja yrityksiä. Kysy sähköpostilla lisää: viherpalvelu@protimber.fi.

Pihanhoito säännöllisellä sopimuksella

Hoitosopimuksella pidät pihasi kunnossa koko kasvukauden ajan. Ulkoistettu pihanhoito on palvelu, jonka puitteissa käymme tekemässä sovitut pihatyöt säännöllisesti erillisellä ilmoituksella tai ilmoittamatta. Hoitosopimus auttaa myös alkuun esimerkiksi uuden pensasaidan tai nurmikon kanssa, sillä varmistamme, että kasvu alkaa hyvin.

Helsingin alueella toimiva palvelu voi sisältää myös esimerkiksi kitkemistä, lehtipuhallusta, puiden hoitoleikkaamista, pensasaitojen siistimistä ja muuta pihansiivoustyötä. Sopimus tehdään täysin asiakkaan tarpeen mukaan. Voimme myös asentaa kastelujärjestelmiä tai robottiruohonleikkurin rajakaapeleita. Meiltä saat myös kasvien talvisuojaukset: syksyillä kasvit suojataan eläimiltä ja kevättalvella ikivihreät kasvit suojataan kevätauringolta.

Kertaluontoinen piha kuntoon -urakka

Pihanhoito voidaan myös toteuttaa kertaluontoisena urakkana. Urakan sisältö ja aikataulu räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Tämä palvelu sopii asiakkaille, jotka haluavat saada pihan kuntoon alkukeväästä ja jatkavat kunnossapitoa sen jälkeen omatoimisesti. Pihan siistiminen edustuskuntoon voi olla ajankohtaista myös esimerkiksi ennen juhlia. Toimimme pääkaupunkiseudulla ja lähikunnissa.

Pihanhoito voi sisältää esimerkiksi:

  • pensasaidan uusiminen tai istutus
  • lannoitus
  • katteiden levitys
  • jätteiden poisvienti
  • puiden hoitoleikkaukset
  • kasvien talvisuojaukset

Konsultointi ja hoito-opastus

Jos olet enemmän tee-se-itse -henkinen, voit pyytää meidät myös konsultointikäynnille. Käymme rauhassa läpi pihasi ongelmakohdat ja muutostoiveet. Etsimme yhdessä parhaiten pihasi olosuhteisiin sopivat kasvit ja opastamme niiden hoidossa. Toimimme pääkaupunkiseudulla ja lähikunnissa.

Voimme myös laatia hoitosuunnitelman, jolla pidät pihasi kukoistavana koko kasvukauden ajan. Meidän kanssamme pihanhoito onnistuu vaivattomasti, joten ota yhteyttä, niin etsitään sinulle parhaiten tarpeitasi vastaava palvelu!

Ota yhteyttä soittamalla 044 973 5725 tai lähettämällä sähköpostia viherpalvelu@protimber.fi. Vastaamme yhteydenottoihin muutaman arkipäivän kuluessa ja pääsemme paikalle tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Pyydä tarjous