Haketuksella eroon risuista

Protimber viiva

Risujen haketus on kätevä tapa silputa ohutta puuainesta pienempään muotoon. Haketta voi hyödyntää esimerkiksi pensaiden juurilla, ja samalla piha-alue saadaan siistiksi risuista ja oksista.

Kokenut hakettaja avuksi

Meiltä turvallisesti toteutettu haketus esimerkiksi puunkaadon yhteydessä tai erillisenä palveluna. Toimimme pääkaupunkiseudulla ja lähikunnissa. Tehokkaassa hakkurissa kapeat rungot ja risut muuntuvat hetkessä hakkeeksi. Teemme työn turvallisesti ja kokeneesti, joten se hoituu nopeammin kuin kokemattomalta hakettajalta.

Tietoja hakkurista

Puun haketukset toteutetaan tehokkaalla ja kompaktilla Jensen 530t -telakonehakkurilla. Hakkuriin voi laittaa maksimissaan 15 cm leveää runkoa. Puutavara tulee ulos hakkeena, jota voidaan hyödyntää puutarhassa tai vaikkapa kesämökin pihamaalla. Kuljetamme hakkeen pois tarvittaessa. Suuret määrät haketetaan useimmiten suoraan kärryyn, mikäli hake viedään pois.

Jensen-hakkuri on pienikokoinen, joten sillä pääsee kätevästi ahtaisiin väleihin. Se pystytään myös nostamaan kuorma-auton avulla esimerkiksi aitojen yli.

Puunkaato ja haketus pakettina

Meiltä saat myös ammattimaiset puunkaatopalvelut pääkaupunkiseudulla. Voimme kaataa yksittäisen puun tai useamman kerralla. Meillä on kalusto ja ammattitaito myös haastaviin ja ahtaisiin kohteisiin, joten kannattaa pyytää meidät ilmaiselle arviokäynnille.

Kun olemme kaataneet puut, voimme myös hoitaa risujen haketuksen samalla kertaa, jolloin se tulee myös asiakkaallemme edullisemmaksi. Näin myös piha jää siistiksi kaatotöiden jälkeen. Sovimme haketuksesta ja muista lisäpalveluista, kuten rungon pilkkomisesta, klapeiksi heti kartoituskäynnin yhteydessä, jotta pystymme räätälöimään asiakkaallemme valmiin paketin.

Hakkuri - Jensen 530t

Tilaa haketukset Protimberiltä

Säästä aikaa ja välty vahingoilta tilaamalla ammattitaitoinen haketus Protimberiltä. Soita 045 650 4174 tai laita viestiä info@protimber.fi. Kerro meille osoitteesi, yhteystietosi ja muut tarpeelliset lisätiedot. Käymme tarvittaessa paikan päällä arvioimassa kohteen ennakkoon.

Tiesitkö, että työmme on kotitalousvähennyskelpoista? Kannattaa hyödyntää kotitalousvähennys verotuksessa.

Pyydä tarjous

Jätä yhteydenottopyyntö Puunkaato