Kantojyrsintä ammattitaidolla

Protimber viiva

Poistamme puiden kannot nopeasti ja tehokkaasti jyrsimällä. Kantojyrsintä tehdään vaivattomasti puunkaadon yhteydessä, mutta jyrsimme myös erikseen vanhat häiritsevät kannot. Palvemme asiakkaita Helsingin, Vantaan, Espoon, Keravan, Järvenpään ja Tuusulan seudulla.

Tehokas kantojyrsintä kalusto

Käytössämme on tela-alustainen kantojyrsin. Kantojyrsimen avulla saat parhaan mahdollisen hyödyn rahallesi ja toteutus sujuu ilman suuria vahinkoja pihamaalle. Löydät koneen esittelyn alempana.

Kantojyrsinnästä syntyy paljon haketta sekä purua, joka kannattaa ensisijaisesti käyttää hyödyksi puutarhassa tai vaikkapa kesämökin pihamaalla. Tarvittaessa voimme kuljettaa puuhakkeen myös pois.

Kantojyrsintä nykyaikaisella kalustolla

Carlton 5014TRX

Kauko-ohjattu ja erittäin tehokas, 44 hv dieselmoottori, joka liikkuu hieman huonommassakin maastossa tela-alustansa ansiosta. Tällä jyrsitään kaikista suurimmat työmaat ja isoimmat kannot vaivattomasti. Carlton 5014TRX on eniten käytössä oleva kone juuri nopeutensa ja kauko-ohjauksensa ansiosta. Kone sopii tasaisella maalla noin 88 cm leveästä portista ja painoa koneella on noin 1100 kg. Jyrsintäsyvyys on 35 cm ja halkaisija konetta liikuttamatta on 127 cm.

Aiheuttaako kantojyrsintä jälkiä pihalle?

Kantoja jyrsiessä syntyy luonnollisesti pieni monttu kohtaan, josta puun kanto on poistettu. Kanto jyrsitään yleensä aina noin 5-10 cm syvyyteen, ellei siitä erikseen muuta sovita. Jos jyrsintähakkeen lapioi takaisin monttuun, kannon kohta jää reilusti maanpintaa korkeammalle. Tästä syystä hake on syytä siirtää pensaiden ja puiden juurille tai viedä kokonaan pois.

Suuret hakemäärät lapioimme yleensä suursäkkeihin, jotka nostamme kuorma-auton nosturilla kyytiin ja hävitämme. Samalla voimme tuoda isompia multasäkkejä pihan korjaukseen.

Jyrsintäkone itsessään ei jätä juurikaan mitään jälkiä pihalle. Montun peittäminen onnistuu helposti mullalla, hiekalla, soralla tai joskus jopa hakkeella paikasta riippuen. Mikäli jyrsityn kannon paikalle halutaan istuttaa uusi taimi, on siitä syytä ilmoittaa ennakkoon. Näin voimme huomioida asian kantoa pois jyrsiessä. Tilaa meidät paikan päälle tekemään kantojyrsintä pääkaupunkiseudulla ja lähikunnissa!

Kantojyrsintää Pääkaupunkiseudulla

Ammattimaista kantojyrsintää pääkaupunkiseudulla ja lähikunnissa.

Meiltä onnistuu myös puunkaato ammattilaisen ottein pääkaupunkiseudulla ja lähikunnissa. Ota yhteyttä kokeneeseen ammattilaiseen!

Pyydä tarjous soittamalla 045 650 4174 tai sähköpostilla info@protimber.fi. Kerro samalla puun tuntomerkit, osoite, yhteystietosi ja mahdolliset muut tarpeelliset lisätiedot. 

Pyydä tarjous

Jätä yhteydenottopyyntö Puunkaato