Selvitä puiden kunto tutkimuksella

Protimber viiva

Teemme paljon puiden kuntotutkimuksia. Puiden kuntotutkimus on kätevä tapa selvittää arveluttavan puun kunto ennen kaatamista.

Kuntotutkimus

Kunto kannattaa ehdottomasti tutkituttaa myös siinä tapauksessa, jos puuta ei nimenomaan haluta kaataa. Teemme kuntotutkimuksia pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella: Vantaa, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Nurmijärvi, Espoo ja Helsinki.

Miten tutkimme puiden kuntoa?

Käytämme kuntotukimuksessa tarvittaessa mikroporaa, Resistograf F-400. Mikroporauksella selvitetään puun tiheyttä ja vauriot selviävätkin todella kätevästi mikroporauksen lukemista. Kuntotutkimukset tehdään tarkasti ja puuta ei porata sieltä täältä vaan tarkasti mahdollisista ongelmakohdista. Mikroporaus jättää hyvin pienen lähes olemattoman jäljen puuhun. Mikroporauksen tuloksista laaditaan aina raportti asiakkaalle.

Tilaa puiden kuntotutkimus – toimi näin

Tilaa puiden kuntotutkimus soittamalla 045 650 4174 tai viestillä: info@protimber.fi. Kerro puun tuntomerkit, osoite, yhteystietosi ja mahdolliset muut tarpeelliset lisätiedot. Merkitse puut kuntotutkimusta varten. Näin ollen sinun ei tarvitse olla paikalla kun käymme tekemässä kuntotutkimuksen. Lähetämme kuntotutkimusraportin kirjallisesti sähköpostilla.

Pyydä tarjous kuntotutkimuksesta

Jätä yhteydenottopyyntö Puunkaato